Deelnemen

Parade (circuitverkenning)>

AutoMaxx Meet the Track heet zo, omdat we na een lange lockdown eindelijk weer een circuitdag mogen organiseren. Zowel organisator 402 Automotive en het vernieuwde TT Circuit Assen zijn blij je weer te mogen verwelkomen en bieden je speciaal voor dit weekend een bonus: een kennismaking met het circuit dat inbegrepen is in jouw ticket 'bestuurder auto en motor'.

Een parade is veilig (er wordt niet ingehaald) en er wordt op rustig tempo gereden op het circuit onder begeleiding. Een helm is niet verplicht en een passagier van 16 jaar of ouder is mogelijk. Klik HIER voor de ticketshop.

 

Na aankoop van je tickets sta je automatisch op de deelnemerslijst van de Parade. Lees hieronde de informatie betreffende de tijden.

 

PARADE ZONDAG 5 JULI
Deze start om 11:00 uur, zorg dat je tussen 09:00 en 10:00 uur op het circuit bent. Dan heb je voldoende tijd voor de incheck, voordat de parade start.
Zorg dat je je vrijwaring ingevuld en getekend bij je hebt! Lees thuis het reglement en de briefing alvast goed door. Ter plaatse krijg je van beide nog een kopie bij je sticker(s) en polsbandje(s).


Uw auto dient technisch in perfecte staat te zijn! Indien er een technisch mankement geconstateerd wordt, kunt u niet de baan op!

Motorparade (circuitverkenning)>

AutoMaxx Meet the Track heet zo, omdat we na een lange lockdown eindelijk weer een circuitdag mogen organiseren. Zowel organisator 402 Automotive en het vernieuwde TT Circuit Assen zijn blij je weer te mogen verwelkomen en bieden je speciaal voor dit weekend een bonus: een kennismaking met het circuit dat inbegrepen is in jouw ticket 'bestuurder auto en motor'. Klik HIER voor de ticketshop.
Een parade veilig (er wordt niet ingehaald) en op rustig tempo rijden op het circuit onder begeleiding. Bij de motorparade is motorkleding en een helm verplicht. Dit geldt voor bestuurder en de passagier. Deze laatste moet 16 jaar of ouder zijn.

 

Na aankoop van je tickets sta je automatisch op de deelnemerslijst van de Parade. Lees hieronder de informatie betreffende de tijden.

 

MOTORPARADE ZONDAG 5 JULI
Deze start om 15:20 uur, zorg dat je op tijd op het circuit bent. Dan heb je voldoende tijd voor de incheck, voordat de parade start.
Zorg dat je je vrijwaring ingevuld en getekend bij je hebt! Lees thuis het reglement en de briefing alvast goed door. Ter plaatse krijg je van beide nog een kopie bij je sticker(s) en polsbandje(s).

 

Uw motor dient technisch in perfecte staat te zijn! Indien er een technisch mankement geconstateerd wordt, kunt u niet de baan op!

Supercar Experience>

Is het jouw droom om altijd al eens mee te rijden, of zelf te rijden, in een Supercar? Dat is nu mogelijk en wel in één van de volgende auto's:

- Lamborghini Aventador Roadster
- Novitec McLaren 720S
- Ferrari F12 Berlinetta
- Ferrari 458 Italia
- Audi R8 V10 Spider
- Maserati GT MC Stradale

 

Meerijden
Dit is 30 minuten op de openbare weg. Personen vanaf 12 jaar mogen meerijden met een chauffeur van Passion Without Limits.

 

Zelf rijden
Dit is 30 minuten op de openbare weg. Personen vanaf 25 jaar en minimaal 5 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs, kunnen zelf rijden onder begeleiding van een chauffeur van Passion Without Limits.

 

Klik hier en bestel je tickets!

Wil je liever eens meerijden met één van bovengenoemde auto's maar dan op de baan? Klik dan hier, voor de Supercar Circuit Experience.

 

Supercar Circuit Experience>

Is het jouw droom om altijd al eens mee te rijden in een Supercar op de baan van een circuit? Dat is nu mogelijk en wel in één van de volgende auto's:

- Lamborghini Aventador Roadster
- Novitec McLaren 720S
- Ferrari 458 Italia


Je rijdt 2 volle rondjes mee op het circuit. Personen vanaf 16 jaar mogen meerijden met een chauffeur van Passion Without Limits.

 

Klik hier en bestel je tickets!

Wil je liever eens meerijden met één van bovengenoemde auto's maar dan op de openbare weg? Klik dan hier, voor de Supercar Experience.

Dragracen>

Kom je naar de circuitdag en wil je ook graag deelnemen aan de dragraces? Dat is mogelijk, bestel dan een deelnameticket dragrace erbij voor €20,-. Klik HIER voor de ticketshop.

 

Na aankoop van je tickets sta je automatisch op de deelnemerslijst van de Dragrace. 

 

DRAGRACES ZONDAG 5 JULI
Deze start om 12:30 uur, zorg dat je op tijd op het circuit bent. Dan heb je voldoende tijd voor de incheck en de keuring (deze is in de TC), voordat de dragrace start.
Zorg dat je je vrijwaring ingevuld en getekend bij je hebt! Lees thuis het reglement alvast goed door. Ter plaatse krijg je nog een kopie bij je sticker(s) en polsbandje(s).

Slalom>

NIEUW bij onze events. Een slalomproef op het circuit. Laat zien hoe behendig je bent met jouw auto. Deelname is naast de parade een van de circuitonderdelen die inbegrepen zit in het deelnameticket. Je kunt gedurende de dag aansluiten in de rij, we werken voor dit onderdeel niet met voorinschrijving en tijden. Het is een open deelname.

Vrij rijden>

Naast de inbegrepen deelname aan de Parade, kan je je circuitdag uitbreiden met een deelname aan Tracktime.
Zo kan je kiezen uit een sessie van 20 of 60 minuten vrij rijden op het circuit. In de sessies zullen zowel 'straatauto's' als 'circuit auto's' samen rijden. Een helm is verplicht, 1 passagier (van 16 jaar of ouder) is mogelijk.

 

Klik HIER voor de ticketshop.

 

Na aankoop van je tickets sta je automatisch op de betreffende deelnemerslijst van Tracktime. Lees hieronder de informatie betreffende de tijden.

 

TRACKTIME ZONDAG 5 JULI
Er zijn zondag 2 sessies van 20 minuten, om 12:05 en 15:00 uur.
Heb je een sessie van 60 minuten geboekt? Dan rij je in de sessie om 16:00 uur.
Zorg dat je op tijd op het circuit bent. Dan heb je voldoende tijd voor de incheck, voordat de sessie start.
Zorg dat je je vrijwaring ingevuld en getekend bij je hebt! Lees thuis het reglement en de briefing alvast goed door. Ter plaatse krijg je van beide nog een kopie bij je sticker(s) en polsbandje(s).

 

Uw auto dient technisch in perfecte staat te zijn!

Indien er een technisch mankement geconstateerd wordt, kunt u niet de baan op!

 

FOLLOW US: